Contact

Contact
Slider

De samenwerking

Jeugdzeilen.nl is ontstaan uit de samenwerking tussen Jachtclub Scheveningen en Stichting Catamaranschool Zeehelden. Het gezamelijke doel is om de huidige mogelijkheden van het jeugdzeilen langs De Noordzee in kaart te brengen en te kanaliseren. Door verenigingen en zeilscholen aan elkaar te koppelen hopen wij het jeugdzeezeilen weer op de kaart te zetten.

Onze missie

Onze missie is het structureren en kanaliseren van het jeugzeezeilen langs de Noordzeekust. Door het verstrekken van informatie over de verschillende mogelijkheden van het zeilen en het samenbrengen van organisaties bouwen wij een goede infrastructuur voor onze volgende generatie zeilers. 

De Cirkel

Bij een goed functionerende vereniging of organisatie is er een duidelijk doorstroomtraject aanwezig. Een zeiler die nieuw binnenkomt heeft duidelijke doorstroommogelijkheden en weet wat zijn volgende stap zou kunnen zijn. Dit zorgt voor het behoud van zeilers en zorgt op de lange termijn ook weer voor nieuwe aanwas binnen de organisatie.

Immers als een zeiler te oud geworden is voor het traject moet hij of zij de mogelijkheid krijgen zijn of haar passie weer over te kunnen brengen aan de nieuwe generatie zeilers en/of zelf een actieve rol binnen de vereniging of organisatie te gaan vervullen.

Zo is de cirkel rond en wordt je altijd uitgedaagd tot het nemen van de volgende stap.

Ben je nieuwsgierig geworden naar jou traject, of wil je iets bijdragen? Stuur ons dan een mailtje! 

 

Contact

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha